2010 m. birželio 23 d., trečiadienis

Savaitele jau prabego..


            Dienos bega taip greit...Praejo savaite,o as ne nepastebejau..
Diena man cia prasideda nuo pat ryto,net keista,kai namie,per atostogas jei niekur nereikia miegam os net iki pietu,o cia kasryt apie 7 pabundu ir ka,keliuos :) Visi jau atsikele,pailseje,pradedam diena...Man labai patinka tas normalus rezimas,nes cia nera tokiu ilgu ir vakaru,kaip pas mus Lietuvoj vos ne iki 12 nakties,cia apie 9 pradeda temti..Taigi turim visa pilna diena,o veikti tikrai yra ko...
Sekmadieni Amerikoj buvo Tevo diena,man buvo keista,nes pas mus ta diena buna pirma sekmadieni...Praleidom keleta valandu papludymy ,prie Michigano ezero,nors net neatrode ,kad ten ezeras,lyg kokia jura.. :D 
Biski palaukiojom,biski pazaidem...
paziurekite nuotraukas paspaude ant nuorodos...


http://www.kodakgallery.com/gallery/creativeapps/slideShow/Main.jsp?albumId=885990757803&ownerId=98150956403




Veliau buvo puikus vakaras lauke,prie lauziuko,tikrai smagu..:) 


















Pirmadieni vaziavom i didziulius braskiu ir zirniu laukus..Linksma buvo,ypac kai pamaciau traktoriuka ;DD pasirodo yra ir cia ju tokiu visokiu ;D o braskes...niam niam niam...persivalgiau as ten ju :)) visa likusia diena nebenorejau net .O dar isvaziuojant is namu buvo taip gaila palikt savo braskes,kurias auginau ir puoselejau visa pavasari ,tai kai pamaciau cia tokias gigantes sakau sesei nebenoriu i Lietuva ... ;DD taip pasirinkom braskiu ir gryzom..














































         O vakare taip netiketai prasidejo audra,kazkur aplink buvo Tornadas,tai nakti griaudejo ,lijo ir zaibavo..Dabar tikrai zinau,kad pas mus,Lietuvoj dar zaibai nebaisus..kokie buna cia ,kai nusviecia viska...:) o ryte lyg nieko nebuta,sauleta,karsta...32 laipsniai iki pat vakaro..:) Puikus oras Tomucio gimtadieniui,jam 8-eri :) o mes su mergaitem popiete lleidom baseine...buvo tikrai karsta...net vakare isejau i lauka kai ajau temo ir jauciu dar silta zeme,o aplink ramu ramu ,jokio garselio,fainai..atsisedi ir mastai apie viska..ramus laikas toks .man patinka tokie vakarai ..silta ,ramu,jauku :)


Toks linksmas bajeriukas buvo,turejau seses mobilu ,nes ji buvo kitur tuo metu,ir ji man skambino kelis kart klause kaip sekasi,tai po keliu kartu girdziu vel skamba,tai net neziuredama kas sakau kiek cia gali skambinet man ir girdziu - is Alvida there? ... ups galvoju ;DD juokas kaip sueme...gerai kad lietuviu kalbos cia niekas nesupranta,tai net nezinau ka pamane ... :))
Del kalbos cia man tikrai gera proga,nes ir kalbu ir girdziu ir skaitau,viskas iskart...tai tikrai bus man i nauda :)


Dziaugiuos siom atostogom,visu pirma ,kad galiu but su seses seima,vaikuciais,kuriu nemacius ilgai jau buvau,ir pamatyt tiek nauju dalyku ...manau tokia galymybe pasitaiko retai,dekoju uz ja...
Man sitas laikas - tikros atostogos,nes visus visus rupescius palikau Lietuvoj..viskas toli,cia galiu atsipalaiduot idel nieko nesijaudint ... nes manau uztektinai visko bus kai grysiu :)


Taigi Jonines jau beveik cia man atrodo,tai sveikinu klasiokeli Jona...gero vakaro...:)
Ir si savaitgali kelios mano mielosios draugeles keliaus i JAunimo Dienas Panevezy,taip kad linksmu dienu jum ten,paneles! visus ispudzius gausit pasakot,taip kaipa as jum :)) 


Dienos cia bega greit,nespeju net sureguot i viska,tai ir rasau ne kasdien,nepykit,nespeju..:)